Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nordisk fællesstand på Bio360 messen i Frankrig januar 2020

16. oktober 2019
Nordisk fællesstand på Bio360 messen i Frankrig januar 2020
Vil du med på en fællesstand for den nordiske bioenergi- og biomassesektor på den internationale konference Bio360 den 29.-30. januar 2020 i Nantes i Frankring? Tilmeldingsfrist for udstillere 31. oktober.

Bio360 konference har i år de nordiske lande som særligt tema og sætter fokus på bioenergi, biomasse og fjernvarme. Frankrig planlægger at fordoble deres fjernvarmesystem indenfor en kortere årrække, herunder at se på integration af bioenergi og affaldsenergi i energisystemet. Ud over selve messen er der flere konferencespor (simultantolkning mellem engelsk og fransk) og besigtigelsesture. Danish Export Association står for at arrangere den danske del af det fællesnordiske udstillingsområde.

Bio360 eventet samler tre messer Biogaz Europe, Bois Energie og ReGen Europe 

  • Regen Europe is a new exhibition dedicated to capturing energy and associated by-products from solid biomass and diverse waste resource streams.
  • Biogaz Europe is the leading international gathering for green gas : biogas, biomethane (upgrading, methanation) etc.
  • Bois Energie Industry and Municipalities is a major international exhibition dedicated to the sector for capturing energy and by-products from wood and waste waste streams.

Læs mere om Bio306-messen og konference-sporene den 29.-30. januar 2020 i Nantes i Frankrig på event's fællesside her 

Dansk eksportforening står for tilmelding og koordinering af de danske udstillingsstande. Der er tilmeldingsfrist for udstillere den 31 oktober 2019. Læs mere om eventet og mulighed for at udstille som del af den nordiske fællesstand på eksportforeningens hjemmeside her 

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.