Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Medlemskab

Dansk Komptencecenter for Affald (DAKOFA) er en kontingentbaseret medlemsorganisation for centrale og lokale myndigheder, private organisationer, forskningsinstitutioner, kommunale affaldsselskaber, affaldsproducenter, affaldsbehandlere, vognmænd, rådgivere og leverandører inden for affaldsområdet. DAKOFA er således en medlemsorganisation for alle, der beskæftiger sig med affald.

DAKOFA er den eneste forening, hvor både private og offentlige medlemmer kan mødes på neutral grund og udveksle erfaringer og synspunkter. Desuden formidles nye initiativer, der er på vej, i både Danmark og EU indenfor affaldsområdet, incl. renere teknologi, produktorienteret miljøindsats, affaldsforebyggelse og ressourceeffektivitet.
 
Medlemskab af DAKOFA giver bl.a. ret til sparring med DAKOFA fagfolk, deltagelse i DAKOFAs konferencer til reduceret pris og adgang til en lang række netværksgrupper.

Bliv medlem

Indmeldelse:
For medlemskab af DAKOFA opkræves et årligt kontingent. For virksomheder bestemmes prisen af antal ansatte, mens det for kommuner er antallet af indbyggere.
 
Du kan melde din virksomhed ind i foreningen ved at udfylde nedenstående indmeldelsesformular.
 
Efter at have udfyldt indmeldelsesformularen, vil du modtage et velkomstbrev fra DAKOFA samt en faktura på det årlige kontingent. Medlemskabet løber fra 1. januar til 31. december. Ved indmeldelse midt i perioden beregnes kontingentet forholdsvis frem mod årets afslutning. 
 
Det er også muligt at melde sig ind i DAKOFA telefonisk. Benyt da telefon: 3296 9022.

Desværre - noget er gået galt og din forespørgsel er ikke blevet afsendt!!
Tak for din henvendelse - du hører fra os hurtigst muligt...
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.