Parkering

Parkeringen ved Dakofa foregår således, at der som udgangspunkt skal parkeres på de offentlige veje omkring Vesterbrogade 149. Der kan dog være enkelte ledige pladser i gården ved indkørsel fra Vesterbrogade 149 (billet købes i P-automater på området eller med EuroPark mobil-app). 

I forhold til parkering, så er de offentlige veje på Frederikssberg en mulighed. Det vil sige mange af vejene på området på modsatte side af Vesterbrogade i forhold til Dakofa (fx Platanvej), eller flere veje i området på samme side af Vesterbrogade op mod Zoologisk Have (fx Rahbeks Allé). I Frederiksberg kommune er de første 2 timer gratis ved brug af P-skive, mens ved forventet parkering i længere tid end 2 timer er det nemmest at betale ved brug af en parkeringsapp.

Området på samme side af Vesterbrogade som Dakofa og ind mod Hovedbanegården er Københavns kommunes blå parkeringszone. Der skal betales fra begyndelsen af parkeringen.

Begge kommuner accepterer flere forskellige parkeringsapps, fx ParkMan eller EasyPark. Der kan også findes parkeringsbillet-automater. Alle muligheder kræver, at bilens registreringsnummer oplyses.

Find uddybende information om parkeringszoner og priser for København og Frederiksberg her.

Parkering
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.