Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website dakofa.dk/dakofa.com indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik. Cookies bruges blandt andet til at forbedre din brugeroplevelse på dakofa.dk. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering. Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter læse mere her.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i DAKOFAs arrangementer, registrerer dig som bruger.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, brugernavn og kodeord til din bruger på DAKOFAs hjemmeside (kodeordet er altid krypteret i DAKOFAs systemer og hverken DAKOFAs medarbejdere eller samarbejdspartnere har adgang til dette). Det vil være i forbindelse med oprettelse af login eller ved deltagelse i et af vores arrangementer at sådanne oplysninger indsamles.

Herudover indsamler og behandler DAKOFA personoplysninger via emails, almindelig post, modtagne telefonopkald mv.

DAKOFA indsamler og behandler kun personhenførbare oplysninger. DAKOFA indsamler og behandler ikke personfølsomme oplysninger. 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, således at DAKOFA kan sikre dig medlemsrettigheder på dakofa.dk og medlemspriser når du deltager i vores arrangementer (hvis din organisation er medlem), udsendelse af mails vedr. DAKOFAs arrangementer, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev/-mails. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold overfor vores medlemmer, deltagere på vores arrangementer, samt brugere af vores webiste. Oplysningerne indsamlet om brugere anvendes også som baggrund for kontakt om medlemskab af foreningen, hvis dette måtte være relevant.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

DAKOFA har en aktiv slettepolitik

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Data videregives til Google Analytics, samt til TYPOCONSULT. Oplysningerne anvendes til statistiske formål og forbedring af brugeroplevelsen på hjemmesiden.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

DAKOFA bruger: Microsoft Office 365 til at håndtere mails og dokumenter. Vores hjemmeside er lavet på CMS-systemet TYPO3 og varetages af TYPOCONSULT CVR 32438679. Al information om din brug af DAKOFAs hjemmeside kan findes på din personlige profilside på denne. I forbindelse med deltagelse i betalingsarrangementer sendes data videre til VISTA e-conomic A/S CVR 29403473 til brug for fakturering og senere bogføring.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU/EØS lande, og har indgået databehandleraftaler med vores service-/It-leverandører.

DAKOFA sælger ikke dine personoplysninger til 3. part.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: dakofa@dakofa.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

DAKOFA

Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. sal

1620 København V

Danmark

CVR 18 11 99 86

Telefon: 32 96 90 22

Email: dakofa@dakofa.dk

Dette site bruger Cookies til at trække statistik og optimere sitets funktioner. Bruger du DAKOFA, accepterer du brug af cookies.
Acceptér cookies