Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

DAKOFAs bestyrelse

DAKOFAs bestyrelse består af 6 medlemmer og 2 suppleanter, der alle er fuldgyldige medlemmer af bestyrelsen, dog med den forskel at suppleanterne ikke har stemmeret medmindre de til et møde udfylder pladsen for et ikke deltagende bestyrelsesmedlem.

Bestyrelsen afholder årligt 4 møder. Herudover afholdes årligt et bestyrelsesseminar.

Oversigt over bestyrelsesmøderne kan ses her.

Bestyrelsens medlemmer

Jakob Kristensen

Firma: Stena Recycling

Thomas Fruergaard Astrup

Firma: DTU

Steen Madsen

Firma: AVV I/S

Signe Frese

Firma: Coop Danmark A/S

Rune Nyhuus

Firma: Gemidan A/S

Karen Lübben

Firma: Middelfart Kommune

Trine Holmberg
Suppleant

Firma: Argo

Hanne Johnsen
Suppleant

Firma: Affaldskontoret

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.