Årskonference 2019 - grafisk referat
Grafisk referat årskonference 2019

Grafisk referat fra Dakofas årskonference 2019

PÅ Dakofas årskonference 2019 sørgede to grafiske referenter for at visualisere dagens oplæg og output - resultatet blev et 8 meget langt grafiske referat.

Referatet kan downloades ved at klikke her
Vær opmærksom på at det originale referat var 8 m. langt - og at filen derfor er i et langt format. Du kan navigere i referatet ved at zoome ind og ud på de forskellige elementer.

Dakofas Årskonference 2019 blev arrangeret som en CAMP med 4 parallelsessioner, hvor formålet var at udarbejde et samlet sektorindspark til den kommende nationale affaldsplan, implementeringen af EU’s krav samt fremtidens CØ-indsats i Danmark.

På Parallelsessionerne kunne vælges mellem følgende workshops:

Workshop 1: Plast
Workshop 2: Bioaffald
Workshop 3: Bygge- og anlæg
Workshop 4: Reparation og genbrug 

Inden for hver workshop blev der formuleret en række workshop-spørgsmål, som deltagerne kunne give deres svar på. Dette blev efterfulgt af en debat og en prioritering af de fremkomne anbefalinger, der i den efterfølgende session mundede ud i udvalgte indspark fra den pågældende workshop til den nye Miljø- og fødevareminister.

Læs mere om Årskonferencen 2019 og se alle oplæg ved at klikke her

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.