Medlemsfordele

Hos Dakofa har du mulighed for at indgå i det største, apolitiske netværk indenfor den danske affalds- og ressourcesektor, cirkulære tiltag og forretningsmodeller. Udover at netværke med aktører fra hele værdikæden, kan du også få sparring med Dakofas egne fagfolk.

Man kan kun deltage i Dakofas faglige netværk, hvis man er medlem. Der er tale om ca. 10 netværk med hver 2-3 årlige møder, hvor man har mulighed for at vidensdele og erfaringsudveksle på kryds og tværs. Deltagelse i disse møder er gratis for medlemmer.

Fra og med 2023 vil alle Dakofas betalingsarrangementer (webinarer, seminarer, konferencer, kurser m.v.) blive udbudt til væsentligt lavere priser end tidligere, mens ikke-medlemmer vil skulle betale væsentligt mere end medlemmer. Prisen for kontingenter vil således skulle ses i sammenhæng med den store besparelse, der fremadrettet vil være på at deltage i Dakofas arrangementer som medlem.

Herudover vil Dakofas nyheder/nyhedsbreve ligeledes fra og med 2023 være forbeholdt medlemmer af foreningen.

Hvis du vil høre mere om fordelene ved at være medlem af Dakofa, er du naturligvis altid velkommen til at slå på tråden.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.