Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Stærkt program ved DAKOFAs Årskonference 2021

07. september 2021
Stærkt program ved DAKOFAs Årskonference 2021
Jordklode på skraldespand
Miljøministeren, formanden for Klimarådet samt repræsentanter fra EU-Kommissionen og Innovationsfonden er blot nogle af de yderst centrale aktører, der vil optræde ved DAKOFAs Årskonference den 30. september.

Med til buketten af kompetente oplægsholdere hører, at Dansk Industri og Danmarks Naturfredningsforening vil fremlægge deres fælles vision om at knække affaldskurven, inden vi dykker ned i paneldebatter om fremtidens genanvendelsessektor og - sidst men ikke mindst - hvordan vi fremmer en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi i den virkelige verden.

Der er dermed lagt op til en dag med såvel et unikt indblik i de store linjer for en ressourceeffektiv og cirkulær fremtid som debatter om, hvordan vi bedst muligt optimerer de nuværende systemer for genanvendelse. Det hele skal naturligvis ses i lyset af "Klimaplan for en grøn affaldssektor og cirkulær økonomi" med efterfølgende revision af affaldsbekendtgørelsen og snarlig revision af affaldsaktørbekendtgørelsen.

Som sædvanlig afholdes DAKOFAs generalforsamling umiddelbart efter årskonferencen. Denne gang er det blandt andet DAKOFAs kommende 5-års strategi, der er på dagsordenen.

Da vi som bekendt har en hel del networking og socialt samvær at indhente efter coronanedlukningen, har vi sat alle sejl til for at skabe de bedste rammer herfor med udstilling, get-together samt "det store skrald" om aftenen med gallamiddag, Rune Klan og Sting-Jam.

Dagen efter konferencen vil der være en vifte af besigtigelsesture, som i år i høj grad vil fokusere på virksomheder med spændende og innovative, cirkulære tiltag.

Mød derfor op og bliv væsentlig klogere på både de store og de små hjul, der skal drejes for at sikre de høje ambitioner for en cirkulær fremtid og en stærk genanvendelsessektor.

Det anbefales, at man snarest booker hotelværelse på Hotel Marienlyst. Kontakt Mai Pedersen (mp@marienlyst.dk) ved booking af værelse. Reservationsnummer til brug for bookning af hotelværelser på Hotel Marienlyst: 4014/MP.

Du kan se hele programmet for DAKOFAs Årskonference 2021 ved at trykke hér

På gensyn i Helsingør den 30. september!

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.