Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Miljøministeren sætter turbo på plasthandlingsplan

16. januar 2018
Miljøministeren sætter turbo på plasthandlingsplan
I kølvandet på EU's plaststrategi ønsker den danske miljøminister et velfungerende marked for genanvendt plast samt en national plasthandlingsplan.

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen udtaler desuden i en netop udsendt pressemeddelelse fra Miljø- og fødevareministeriet, at EU's plaststrategi ser lovende ud og at den sætter fokus på mange af de ting, han selv er optaget af.

Ministeren udtaler endvidere, at "både et samlet EU, men også Danmark, simpelthen skal blive bedre til at beskytte natur og miljø mod plast. EU lægger op til en række indsatser fra medlemslandenes side. Jeg har hele tiden ment, at det er nødvendigt, at vi fra dansk side følger op med en national handlingsplan. Det giver mening at gå i gang nu, hvor den europæiske strategi er på plads. Jeg glæder mig over, at der er bred opbakning til den dagsorden i Folketinget, og jeg vil inden længe indkalde alle partier til en drøftelse af indholdet i en national plasthandlingsplan", siger han.

Du kan læse pressemeddelelsen fra Miljø- og fødevareministeriet ved at trykke hér.

Du kan også læse DAKOFAs nyhed om EU's plaststrategi ved at trykke hér.

Læs mere i vidensbanken

PlastStrategier & planer
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.