Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: MUDP har 122 mio. kr. til uddeling i 2023

31. marts 2023
MUDP har 122 mio. kr. til uddeling i 2023
Der stræbes efter at tildele 7,5 mio. kr. til forprojekter og ETV-projekter (verifikation af miljøteknologi), 57 mio. kr. til udviklings-, test- og demonstrationsprojekter og 57. mio. kr. til fyrtårnsprojekter.

Miljøteknologisk Udviklings- og DemonstrationsProgram, MUDP, understøtter udvikling og anvendelse af miljøeffektive løsninger på prioriterede miljøudfordringer gennem tilskud til udvikling, test og demonstration af ny miljøteknologi og tilskud til projekter, der kan afprøve ny miljøteknologi på fuldskalaanlæg.

Projekter kan søges af enkeltvirksomheder eller af flere virksomheder i et samarbejde evt. sammen med en GTS-institution eller anden vidensorganisation. Tilskudssatsen afhænger af virksomhedens størrelse og af aktivitetstypen i projektet.

MUDP fokusområder:

  • Rent vand og ren luft
  • Cirkulær økonomi
  • Miljøfarlige stoffer og bedre kemi
  • Vild natur, biodiversitet og klimatilpasning

Læs mere om fokusområderne i MUDP’s handlingsplan for 2023 her og i DAKOFAs nyhed her 

MUDP-sekretariatet holder informationsmøder om årets pulje den 12. april i Århus, den 14. april i Odense og online den 25. april. På informationsmøderne orienterer MUDP-sekretariat om, hvad man kan søge til, og hvordan man gør. Der vil også være mulighed for at netværke og sparring med sekretariatet om konkrete projektideer sidst på dagen. Bemærk også mulighed for løbende at indsende en 1-sides projektidé og få respons.

Læs mere om mulighederne og find tilmeldingslinks til informationsmøderne her 

MUDP Årsberetning 2022 er omtalt i DAKOFAs nyhed her

MUDP på LinkedIn: Søg efter igangværende og afsluttede projekter på LinkedIn ved at benytte #MUDP

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.