Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: DAKOFAs årskonference - husk det NU!

31. august 2019
DAKOFAs årskonference - husk det NU!

Programmet er på plads, besigtigelsesturene er ved at være fyldt op, hotelværelserne er ved at være bookede - og mere end 230 deltagere har allerede meldt deres ankomst. Har du også husket at tilmelde dig DAKOFAs årskonference?

Som tidligere nævnt, vil den nyudpegede Miljøminister Lea Wermelin være tilstede på DAKOFAs årskonference (læs nyheden her).

Dermed er programmet for konferencen den 19. september på plads, og vi ser frem til en dag fyldt med kloge oplæg, bølgende diskussioner og konstruktive indspark - indspark som sidst på dagen vil blive overleveret til miljøministeren til brug for den nye regerings arbejde med fremtidens rammebetingelser for sektoren. Du kan se det fulde program for konferencen her.

Besigtigelsesturene
Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig en af besigtigelsturene den 20. september, kan du stadig nå det. Send en mail til mv@dakofa.dk, så sørger vi for at tilmelde dig den ønskede tur, såfremt der stadig er ledige pladser.

OBS! Tur A til RenoNord sorteringsanlæg og Aage Vestergaard Larsen plastproduktion er fyldt, men der er stadig ledige pladser på de resterende ture, som er:

- Tur B: Gemidan Ecogi forsorteringsanlæg til bioaffald + introduktion til HTL-teknologi ved AU
- Tur C: Nedgravede beholdere i Aalborg Midtby – Hvad sker der over og under jorden
- Tur D: Genbrug og reparation v./De Grønne Hvidevarer + Datamarked.dk

Værelsesbooking
Hvis du endnu ikke har booket værelse, skal du være opmærksom på, at fristen for at booke et af de forhåndsreserverede værelser snart udløber, og at der kun er få værelser tilbage.

Konferencen foregår på Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg. For booking af værelser kan hotellet kontaktes på tlf. 70 27 42 74. Brug referencenummer 4683594 ved bestillingen.

Du kan læse mere om konferencen og tilmelde dig her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.