Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Miljøministeren på DAKOFAs Årskonference

16. august 2019
Miljøministeren på DAKOFAs Årskonference
Lea Wermelin (S) vil dels fortælle om regeringens politik og dels modtage anbefalinger fra konferencens deltagere.

Ved DAKOFAs Årskonference 2019, som finder sted den 19. september i Aalborg, vil den nyudpegede miljøminister, Lea Wermelin, deltage ved to af dagens programpunkter. For det første vil ministeren markere regeringens politik på affalds- og ressourceområdet; herunder regeringens syn på cirkulær økonomi, intentionerne i den kommende, nationale affaldsplan samt indsatsen i forhold til forebyggelse og minimering af affaldsmængderne. 

For det andet vil Lea Wermelin, sammen med medlemmer af Folketingets Miljøudvalg, modtage anbefalingerne fra konferencens afholdte workshops om fremtidens affalds- og ressourcehåndtering. De enkelte workshops vil omhandle henholdsvis plast, bioaffald, bygge- og anlægsaffald samt reparation og genbrug.

Det vil således være ministerens første optræden over for hele den danske affalds- og ressourcesektor, der som bekendt er repræsenteret i DAKOFAs medlemskreds. Du vil derfor have en enestående mulighed for at give dit bidrag til de kommende rammebetingelser for sektoren ved at deltage i DAKOFAs Årskonference 2019.

VEL MØDT!

(Du kan se programmet for og tilmelde dig DAKOFAs Årskonference 2019 ved at trykke hér)

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.