Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Waste is value – ny publikation om det danske affaldssystem er på gaden

18. oktober 2018
Waste is value – ny publikation om det danske affaldssystem er på gaden
DAKOFA har udarbejdet en publikation på engelsk, som i 6 små kapitler beskriver det danske affaldssystem.

Publikationen er en forlængelse af tidligere arbejde i projektet om visualisering af den danske affaldssektor, som var finansieret af Miljøstyrelsen og udarbejdet i samarbejde med Udenrigsministeriet, State of Green, Eksportforeningen, DI, KL samt Dansk Affaldsforening.

Pjecen kan bruges eksempelvis ved eksportfremstød eller lignende, hvor der er behov for en kort overskuelig beskrivelse af den danske affaldsmodel. Pjecen er en del af det materiale som DAKOFA har med til ISWAs årskongres i Kuala Lumpur. DAKOFA er det danske nationale medlem af ISWA. 

Se publikationen her

Læs mere om det forudgående projekt og se filmen om det danske affaldssystem her

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.