Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Film om det danske affaldssystem nu offentliggjort

09. maj 2018
Film om det danske affaldssystem nu offentliggjort
Det aktuelle momentum for eksport af danske affaldsteknologier bliver nu understøttet af en film, der er finansieret af Miljøstyrelsen.

Filmen skal bane vejen for de danske virksomheder, der står på spring for at udnytte de muligheder for eksport, som FN's bæredygtighedsmål og EU's revision af affaldsdirektiverne er med til at skabe. På de 3 minutter, filmen varer, får man et overblik over, hvordan det danske affaldssystem fungerer. Filmen er dermed oplagt at benytte, når man skal forklare udenlandske delegationer eller potentielle udenlandske kunder om baggrunden for den pågældende teknologi eller rådgivning.

Kommuner og fælleskommunale affaldsenheder kan ligeledes bruge filmen, hvis de skal agere udstillingsvindue i forhold til en given leverandørs produkter eller ydelser.

Udenrigsministeriet, State of Green, Eksportforeningen, DI, KL samt Dansk Affaldsforening har siddet med i filmens bagvedliggende arbejdsgruppe, mens Kollision har stået for den kreative del af processen. DAKOFA har faciliteret forløbet fra start til slut for Miljøstyrelsen, som har finansieret projektet og udgjort formandskabet.

Du kan se filmen og læse den medfølgende pressemeddelelse ved at trykke hér.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.