Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Stor interesse for DAKOFAs Årskonference 2018

14. august 2018
Stor interesse for DAKOFAs Årskonference 2018
Der er allerede næsten 200 tilmeldte til DAKOFAs Årskonference 2018, hvor blandt andet status for regeringens visioner og tiltag på affalds- og ressourceområdet præsenteres.

Departementschef Henrik Studsgaard fra Miljø- og Fødevareministeriet er således inviteret til at fortælle om, hvad vi kan forvente os af eksempelvis CØ-strategi, plast-handlingsplan og elementer af den kommende, nationale affaldsplan. Og hvis vi er heldige, får vi måske også løftet en flig af status for Forsyningsstrategien, som godt nok er i regi af Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, men dog under samme regering.

Der er dermed lagt op til, at vi kan blive klogere på, hvilke mål og rammer der vil gælde for affalds- og ressourcesektoren i fremtiden, hvilket er nok så væsentligt i en tid med nye EU-mål, en ny generation af kommunale affaldsplaner og en generel omstilling til højere grad af cirkularitet.

Vi vil desuden rulle fremtidsperspektiverne ud i eftermiddagens sessioner om henholdsvis organisk affald, plastaffald og bygge-/anlægsaffald. Der er tale om tre væsentlige affaldstyper, som vil komme yderligere i fokus efter EU's krav om obligatorisk indsamling af de to første og de massive kvantiteter i den tredje.

DAKOFAs Årskonference 2018, som bærer titlen "Affaldssektoren i en cirkulær omstilling", afholdes den 20.-21. september på Hotel Nyborg Strand. Du kan se det fulde program og tilmelde dig ved at trykke hér.

Du kan også se direktør Ole Morten Petersen præsentere programmet i boksen til højre på siden.

Direktør Ole Morten Petersen om DAKOFAs årskonference 2018

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.