Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Så er der igen åbent for ansøgninger til EU’s LIFE-midler

23. april 2019
Så er der igen åbent for ansøgninger til EU’s LIFE-midler
LIFE har åbent for ansøgninger til projekter inden for bl.a. miljø og ressourceeffektivitet. Frist for indlevering af concept-note er 17. juni.

EU’s LIFE-pulje tager nu imod ansøgninger om støtte til projekter inden for bl.a. cirkulær økonomi, affald og kemikalier, hvor ansøgere kan modtage finansiering af op til 55% af det samlede projektbeløb. Puljen omfatter støtte til både pilot- og demonstrationsprojekter, der kan udvikle, teste og demonstrere nye rammer og driftspraksisser, men også støtte til udvikling og demonstration af nye teknologier; implementering, monitorering og evaluering af EU’s miljø-politikker; kommunikations- og oplysningsprojekter samt best-practice og konkrete løsninger.

For at lette adgangen til de store puljer er ansøgningsproceduren nu delt op to runder. I første omgang skal ansøgere derfor kun udarbejde en såkaldt ”concept note” på ca. 10sider, hvori ansøger beskriver projektets idé og formål. Slipper man igennem denne første runde skal man først herefter udarbejde en egentlig, og væsentlig mere detaljeret, ansøgning.


Deadline for indsendelse af en concept note er 17. juni. Du kan læse mere og downloade ansøgningspakken via denne hjemmeside.

Du kan læse mere om ansøgningsproceduren samt den igangværende programperiode i denne nyhed

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.