Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Overnatning ved DAKOFAs Årskonference

27. august 2018
Overnatning ved DAKOFAs Årskonference
Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig vores årskonference, skal du være opmærksom på, at deadline for værelsesbestilling nærmer sig med hastige skridt.

Absolut sidste frist for booking af værelse, hvis du vil være sikker på at kunne overnatte på Nyborg Strand Hotel- og Konferencecenter, er den 6. september 2018. Herefter er der ingen garanti for ledige værelser. 

Husk, at, hvis du skal have et af de forhåndsreserverede værelser, skal du kontakte hotellet direkte på telefon 65 31 31 31 og oplyse referencenummer 38627. 


Du kan tilmelde dig DAKOFAs Årskonference 2018 samt læse programmet ved at klikke hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.