Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt projekt til fremme af CØ i kommunerne

02. november 2018
Nyt projekt til fremme af CØ i kommunerne
I et nyt samarbejde, ”Partnerskab for Cirkulære Kommuner” (PARCK), arbejder kommuner, universiteter og affaldsselskaber målrettet på at gøre kommunerne mere cirkulære. Projektet præsenteres på DAKOFAs kommende konference.

Partnerskabet vil køre indtil 31. januar 2021, og deltagerne vil i perioden teste innovative løsninger og sparre med hinanden om metoder, viden og resultater. Det sker i fem målrettede caseforløb, der tager fat på temaerne: Direkte genbrug, byggeri, erhvervsudvikling, indkøb samt tekstiler.

I PARCK deltager Bornholms Regionskommune, Københavns Kommune, Albertslund Kommune, Rudersdal Kommune og Hørsholm Kommune, BOFA, Vestforbrænding, Norfors og Region Hovedstaden. RUC, CONCITO og Gate 21 driver projektet.

Projektet har derudover 15 følgekommuner, der følger erfaringerne og resultaterne tæt. Interesserede kommuner kan stadig henvende sig, hvis de ønsker en større indsigt i projektets fremskridt og erfaringer, og det er desuden muligt at høre om PARCK ved DAKOFAs konference med titlen "Danske cirkulære projekter - hvad sker der og hvad er dine muligheder?", som finder sted i Aarhus den 20. november 2018. Du kan trykke hér for at se konferenceprogram og tilmelde dig.

Projektet har et samlet budget på 7,4 millioner kroner. Region Hovedstaden finansierer projektet med 4,75 millioner kroner og projektets partnere medfinansierer cirka 2,6 millioner kroner.

Du kan trykke hér, for at læse mere om PARCK.

 

 

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.