Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Ny digital vejledning om grøn omstilling og bæredygtighed

17. september 2020
Ny digital vejledning om grøn omstilling og bæredygtighed
Erhvervsstyrelsen og Energistyrelsen lancerede i dag et tema på platformen Virksomhedsguiden. Temaet er en hjælp til virksomheder, der vil arbejde med grøn omstilling i deres forretning og ønsker overblik over de mange muligheder, der er for at få konkret hjælp i den enkelte virksomheds omstilling.

Temaet grøn og bæredygtig virksomhed tilbyder ved lancering: 

  • 5 nemme skridt til at blive grøn, der giver virksomhederne en nem måde at komme i gang på.
  • Inspiration til, hvordan virksomhederne kan reducere deres klimaaftryk ved fx at reducere deres energiforbrug, deres spild af materialer, vælge grøn energi eller ved at lade materialer cirkulere og indgå i en ny forretningsmodel. 
  • Målrettede grønne tilbud til virksomheder, der har brug for hjælp og inspiration til at udvikle en grøn og bæredygtig forretning. 

 

Det femte skridt omhandler reducering af affald, øget sortering og grønne indkøb.

Baggrundsmateriale:
Find teamet her på virksomhedsguiden

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.