Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Nominerede til ISWA's årlige priser efterlyses!

23. januar 2019
Nominerede til ISWA's årlige priser efterlyses!
Hvert år udnævner ISWA årets publikation, video og kommunikationskampagne. Nu kan du komme med bud på, hvem der skal vinde!

Hvert år udnævner ISWA årets publikation, årets video og årets kommunikationskampagne inden for affalds- og ressourceområdet. Målet med prisen er at promovere kreative og nytænkende initiativer og indsatser, der er med til at fremme bæredygtig affaldshåndtering.

Du kan indsende dit eget bidrag eller nominere et initiativ, som du synes, har fortjent en ekstra anerkendelse. Prisen blive overrakt på den årlige kongres, som afholdes i Bilbao i Spanien fra den 5. til den 7. oktober.

Frist for indsendelse af bidrag er 30. april.

Du kan læse mere om betingelserne for de enkelte priser ved at klikke på følgende tre links:

 

 

 

 

Læs mere i vidensbanken

Kommunikation
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.