Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Mangler du cirkulær inspiration?

24. maj 2018
Mangler du cirkulær inspiration?
Så kan du nu bladre i en ny database med mere end 1.000 forskellige europæiske case-studier, der viser vejen til cirkulær økonomi i praksis.

Databasen blev lanceret tidligere på året, men bliver nu præsenteret i en mere brugervenlig og væsentlig udvidet udgave. Målet med den nye database er at inspirere en hvilken som helst aktør, der ønsker at bevæge sig i en mere cirkulær retning. Der er derfor både inspiration at hente ift. strategier og forskellige sektorer som eksempelvis bygge- og anlægssektoren eller fødevaresektoren samt videnskabelige artikler og egentlige case-studier om emnet. Du kan bl.a. læse om tilbagekøb og genfremstilling af møbler, genanvendelse af elektrisk og elektronisk affald samt affaldsindsamling i forbindelse med Super Bowl. 


Du kan finde den nye database her

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.