Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Lågen til EU’s LIFE-midler er nu åben!

23. april 2018
Lågen til EU’s LIFE-midler er nu åben!
Så er der åbent for ansøgninger til EU’s LIFE-midler, som bl.a. støtter projekter inden for affalds- og ressourceområdet.

Som det er beskrevet i denne nyhed, er der afsat særlige midler til affalds- og ressourceområdet og under denne programperiode, som løber fra 2018-2020, har man besluttet at støtte miljø- og ressourceeffektivitetsprojekter med knap € 445 mio. I samme nyhed kan du læse mere om, hvilke typer af projekter som man særligt vil yde støtte til herunder både projekter til gennemførelse af affaldslovgivningen samt projekter vedrørende affald og ressourceeffektivitet. Til forskel fra tidligere runder er ansøgningsproceduren nu delt op i to steps, hvilket skal medføre, at det bliver lettere for ansøgere at komme i betragtning.

Læs mere
Frist for indlevering af en såkaldt ”concept note” inden for temaet ”miljø og ressourceeffektivitet” er 12. juni 2018

Du kan læse mere om ansøgningsproceduren her.

På listerne her kan du finde kontaktoplysninger til en dansk person, som kan hjælpe dig videre i forbindelse med udarbejdelse og fremsendelse af ansøgningen.

Hvis du er i tvivl om rammerne for midlerne, kan du prøve at finde hjælp i dette informationsdokument 

 

 

 

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.