Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Konference om brug af havplast

09. juli 2021
Konference om brug af havplast
Som DAKOFA-medlem kan du deltage gratis i åbningskonferencen for projektet "Next Step".

"Next Step", der er støttet af Industriens Fond, initieret af Ocean Plastic Forum, og hvor DAKOFA spiller en aktiv rolle i projektets styregruppe, skal inspirere danske plasthåndterings- og oparbejdningsvirksomheder til at fremstille produkter af ikke bare husholdnings- men også havplast. Målet er at bidrage til at øge branchens konkurrenceevne og at medvirke til udvikling af nye teknologier og forretningsmodeller.

På åbningskonferencen, som afholdes den 6. september 2021 på DTU i Lyngby, vil vi forsøge at komme nærmere svaret på, hvordan værdikædesamarbejder kan bidrage til indsamling og oparbejdning af plastaffald til videre kommerciel afsætning, og hvilke muligheder projekt "Next Step" rummer.

Læs mere om "Next Step’s" åbningskonference hér, hvor tilmelding tillige kan ske. Bemærk, at det er gratis for medlemmer af DAKOFA at deltage.

Læs mere i vidensbanken

Plast
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.