Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Kødbakker – nu i et lukket kredsløb

24. august 2018
Kødbakker – nu i et lukket kredsløb
Ifølge en pressemeddelelse udsendt af den danske plastproducent Færch Plast har virksomheden netop opkøbt den hollandske genanvendelsesvirksomhed 4PET Group.

Færch Plast arbejder med bæredygtighed og ifølge virksomheden er alle deres produkter designet til genanvendelse. Med opkøbet af 4PET opnår virksomheden en ny mulighed for at lukke ”hullet” i kredsløbet, da man med den måde 4PET sorterer og forarbejder plastikbakker får muligheden for at genanvende brugte bakker til råmaterialer til nye produkter, der skal i kontakt med fødevarer. 

I pressemeddelelsen peger. Dir. Lars Gade Hansen på, at det genanvendelsessystem som 4PET Group anvender er innovativt og gennembrydende i industriel skala for omstillingen til en bæredygtig cirkulær omstilling. 

Se hele pressemeddelelsen her på Færch Plasts hjemmeside 

 

 

Læs mere i vidensbanken

Plast
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.