Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Highlights fra Ellen MacArthur Foundations 2018 Summit

13. august 2018
Highlights fra Ellen MacArthur Foundations 2018 Summit
I juni blev den 6. summit afholdt og det er nu muligt at se udvalgte highlevel præsentationer på Ellen MacArthurs youtube-side.

Der vil løbende blive lagt flere videoer op, men indtil videre er det muligt at se 5 highlights, hvor bl.a. Carlota Perez, der taler om et tekno-økonomisk paradigmeskifte kan anbefales. 

Carlota Perez giver sit bud på tre essentielle spørgsmål omkring dette paradigmeskifte, herunder:

- Hvorfor sker dette netop nu?

- Hvorfor er smart-værkst i centrum? 

- Hvorfor er livsstil essentielt for dette skift? 

Carlota Perez baserer sin præsentation på historiske studier af de 5 teknologiske revolutioner fra de seneste 240 år - lige fra den industrielle revolution til informations/telekommunikations revolutionen, som vi befinder os midt i og hvilket hun mener skaber de rette udviklingsmuligheder lige netop nu.

Find de fem highlights her på følgende link 

 

 

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.