Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: GOD SOMMER!

28. juni 2018
GOD SOMMER!
DAKOFAs medlemmer ønskes en solrig og ressourcestærk sommer, hvor vi alle kan lade op til efterårets mange tiltag på affalds- og ressourceområdet.

Implementering af de reviderede affaldsdirektiver, en ny national affaldsplan, en national CØ-strategi og plasthandlingsplan samt en Forsyningsstrategi er blot nogle af de omkalfatrende tiltag, der står i kø for at skabe helt nye rammebetingelser for den danske affalds- og ressourcesektor. Vi forventer derfor, at der i andet halvår af 2018 vil blive afholdt en stribe DAKOFA-arrangementer, hvor det med sikkerhed er muligt at blive grundigt orienteret om de enkelte tiltag.

DERFOR - hold øje med DAKOFAs arrangementskalender på hjemmesiden, så du ikke går glip af nødvendig viden. Og om ikke andet ses vi jo selvfølgelig til DAKOFAs Årskonference den 20.-21. september i Nyborg...

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.