Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Deltag i European Week for Waste Reduction

12. oktober 2018
Deltag i European Week for Waste Reduction
Den europæiske affaldsforebyggelsesuge løber af stablen fra den 17. til den 25. november. Danske aktører kan stadig nå at registrere deres bidrag.

Hvert efterår afholdes den europæiske affaldsforebyggelsesuge og i år er ingen undtagelse. Forebyggelsesugen skal fremme og promovere affaldsforebyggelsesinitiativer og bæredygtig affaldshåndtering generelt samt skabe en platform for, at aktører fra hele Europa kan inspirere hinanden ift. både kommunikation og konkrete initiativer inden for området. Forebyggelsesugen er relevant for alle typer af aktører, herunder både offentlige myndigheder, private aktører, civilsamfundet samt enkelte borgere.

På siden for forebyggelsesugen kan alle aktører registrere deres aktiviteter og initiativer, som alle skal være med til at informere og oplyse om affaldshåndtering generelt samt særligt for i år, inden for temaet forebyggelse af farligt affald. Foreløbig er knap 500 initiativer registreret, men de danske aktører kan stadig nå at være med. Du kan læse mere og registrere jeres bidrag til kampagnen her.

 

 

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.