Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: "CØ er kommet for at blive!"

05. oktober 2018
"CØ er kommet for at blive!"
Under denne titel har DAKOFAs direktør, Ole Morten Petersen, skrevet lederen i den nyeste udgave af "Genbrug & Affald".

Konklusionen på lederen er, at uanset om det gælder udformning af indsamlingssystemer, håndtering af byggeaffald eller reduktion af madspild og nyttig anvendelse af madaffald, er den danske sektor klar til at tage fat. Det hedder således, at:

"Det har vi sådan set gjort på fornem vis gennem den seneste håndfuld årtier, og med de rette rammebetingelser og målsætninger, er der ikke noget, der hindrer os i at fortsætte de gode takter. Cirkulær økonomi er kommet for at blive, og både offentlige og private aktører inden for affalds- og ressourcesektoren har allerede vist, at de er centrale spillere, hvis ”Den Grønne Omstilling” skal lykkes. Nu venter vi blot i spænding på, hvad vi skal løbe efter – og hvordan."

Du kan læse hele "Genbrug & Affald", hvis du klikker hér.

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.