Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Ansøgningsfrist for Innobooster-funding 1. juni 2021

23. april 2021
Ansøgningsfrist for Innobooster-funding 1. juni 2021
Innobooster er Innovationsfondens program, der investerer i vidensbaserede udviklingsprojekter hos SMV, herunder start-ups. Typisk har projekterne fokus på udviklingen af nye produkter, serviceydelser eller markante forbedrede processer, men andre former for innovation er også velkomne. Bevillingerne ligger fra 50.000 til 5.000.000 kr.

Innobooster kan blandt andet investere i udviklingsprojekter inden for temaet ”Ambitiøs og varig grøn teknologiudvikling og innovation”, hvor under det fremgår, at dansk forskning og innovation skal bidrage til at løse de store og svære udfordringer, som er afgørende for at nå i mål med regeringens grønne målsætninger.

Innovationsfonden investerer i vidensbaserede innovationsprojekter, som kan udvikle de grønne teknologier og løsninger, der er brug for til at omstille Danmark til en bæredygtig fremtid, hvor vi reducerer udledningen af drivhusgasser, værner om vores miljø og natur og skaber et grønt erhvervseventyr i Danmark.

Dette gælder grønne projekter inden for energiproduktion og –effektivisering, landbrug og fødevareproduktion, transport, miljø og cirkulær økonomi, natur og biodiversitet samt bæredygtig adfærd og samfundsmæssige konsekvenser af klimaforandringerne. Centralt for de projekter, der kan støttes, er, at de bidrager væsentligt til den grønne omstilling, og at forventningerne til disse bidrag kan tydeliggøres i ansøgningerne.

Du kan læse mere om Innobooster her på Innovationsfondens hjemmeside 

Læs mere i vidensbanken

Cirkulær økonomi
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.