Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Besigtigelsestur: AFATEK (gratis – max 25 deltagere)

AFATEK viser rundt på deres behandlingsanlæg til modning og sortering af affaldsforbrændingsslagge. Der lægges særlig vægt på det nye anlæg til udsortering af små metal-emner.

OBS! Deltagere på DAKOFAs formiddagsseminar "Håndtering og genanvendelse af restprodukter fra affaldsforbrændingsanlæg" har fortrinsret til at deltage i besigtigelsesturen.

Tilmeld dig seminaret her.

Du bruger Internet Explorer - hvis du oplever problemer med at tilmelde dig, skift da browser til Chrome eller Firefox...

Hvornår

05. september 2019
kl. 14.00 - 15.30

Hvor

AFATEK
Selinevej 18 (port 11)2300 København

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.