Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Visuelt referat fra DAKOFAs Årskonference 2019 – nu tilgængeligt

30. september 2019
Visuelt referat fra DAKOFAs Årskonference 2019 – nu tilgængeligt
På DAKOFAs årskonference den 19. september 2019, som delvist var organiseret som en CAMP, havde DAKOFA entreret med firmaet Bigger Picture, der stod for udarbejdelsen af et visuelt referat fra hele dagen, inkl. forslag til initiativer fra de 4 workshops og afrapporteringen til Miljøminister Lea Wermelin.

Udover dette visuelle referat finder du også her på DAKOFAs hjemmeside en lang række uddybende nyheder vedrørende de enkelte oplæg og workshops fra dagen. Her på følgende link kan du downloade det visuelle referat (HUSK at det er et 8 meter langt referat, som der er svært at se på en lille skærm).

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.