Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Vil du udstille for 1.000 norske affaldsfolk?

08. januar 2019
Vil du udstille for 1.000 norske affaldsfolk?
Enviropac vandt juryens fagpris til Avfall Norges årskonference i 2017. Foto: Avfall Norge

Nu har danske aktører mulighed for at udstille i forbindelse med Avfall Norges årsmøde, som er Nordens største konference for affalds- og genanvendelsessektoren. Læs mere her, hvis du vil med!

Udstillingen hedder ”EXPO 2019”, og den afholdes hvert år i sammenhæng med Avfall Norges årskonference, som i år finder sted den 18.-20. juni i Oslo under titlen ”Mennesker, miljø, marked”. Avfall Norges årskonference er kendt som nordens største inden for affald og ressourcer og huser hvert år omkring 1.000 deltagere fra såvel den private som den offentlige sektor i Norge.

I år deltager DAKOFAs bestyrelse i det norske årsmøde i forbindelse med bestyrelsens årlige seminar. Derfor tilbyder Avfall Norge i samarbejde med DAKOFA en såkaldt ”Danish pavillion”, hvor op til 10 danske aktører kan udstille. For at sikre konferencedeltagernes interesse i udstillingen tilbyder Avfall Norge følgende:

  • I programmet for årskonferencen er der indlagt pauser til 6 ”udstillingsvandringer” på i alt 8 timer, herunder bl.a. servering af frokosten i udstillingen
  • En rebuskonkurrence om udstillerne, som koordineres af Avfall Norge
  • En konkurrence, hvor årskonferencedeltagerne kan stemme om hhv. ”udstiller fagpris” samt ”udstillerfavorit”. Vinderen udnævnes under festmiddagen.

En udstillerstand består som udgangspunkt af en stand på 3x3 meter med side- og bagvægge, halogenspots og trådløs netværksforbindelse, men det er også muligt at tilpasse udstillingen mod ekstra betaling. Prisen for en danske udstillerstand vil afhænge af, hvor mange danske udstillere, der deltager.

Du kan læse mere om selve årskonferencen her mens du kan læse særligt om EXPO 2019 og udstillingen her.

Vil du med?
Hvis du er interesseret i at deltage som en del af den danske stand, kan du kontakte Nikola Kiørboe fra DAKOFAs sekretariat via nk@dakofa.dk senest den 10. februar. Der er stor efterspørgsel på pladserne, så skynd jer, hvis I vil med! 

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.