Studietur: Tur til Billund - LEGO Idea House og LEGO Factory

Tur til Billund - LEGO Idea House og LEGO Factory
Foto: LEGO koncernen
UDSOLGT! Studietur i forbindelse med DAKOFAs årskonference 2023. Tilmelding til studieturen skal ske separat og er kun for tilmeldte deltagere på årskonferencen.

Udsolgt

Tur til Billund - LEGO Idea House og LEGO Factory

Der er kun plads til 19 deltagere på turen, og tilmelding sker efter først-til-mølle princippet.

LEGO Idea House fortæller LEGOs historie siden grundlæggelsen i 1932. I dag er det Ole Kirk Kristiansens gamle hus i Hovedgaden 4, der er lagt sammen med det såkaldte knophus på hjørnet af Hovedgaden og Systemvej, som fortæller virksomhedens historie. Det er en fast tradition, at alle nye medarbejdere i Lego - lige fra direktører til fejedrenge - skal en tur igennem LEGO Idea House for at lære mere om virksomhedens historie.

Normalt bliver offentligheden ikke inviteret indenfor, så det er et stort privilegie, at vi kan tilbyde en særlig rundvisning i forbindelse med DAKOFAs Årskonference 2023.

På denne tur kombinerer vi LEGO Idea House med LEGO Factory. På LEGO koncernens fabrik i Billund bliver bl.a. HoloLens-, 3D-print-, digitaliserings- og automatiseringsløsninger skabt og testet i praksis. Kom med på rundtur i fabrikken efter vi har været i LEGO House.

Der udleveres madpakke med sandwich og vand til turen.

Program

9:45-14:00
LEGO IDEA HOUSE + LEGO FACTORY

Hvornår

22. september 2023
kl. 09.45 - 14.00

Hvor

LEGO IDEA HOUSE + LEGO FACTORY

Deltagergebyr

Deltagelse (kun for deltagere på DAKOFAs årskonference)
DKK 0,00

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.