Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Søg medfinansiering til "Smart urban innovation"

07. marts 2018
Søg medfinansiering til "Smart urban innovation"
smart city
Byer med mere end 30.000 indbyggere kan lige nu søge medfinansiering til projekter til "Smart urban innovation", blandt andet inden for affaldsforebyggelse og/eller affaldshåndtering i byerne

Har din kommune en helhedsorienteret bystrategi? Så er der mulighed for at søge medfinansiering til at få den ud i livet! 

Der kan søges medfinansiering fra EUs regionalfondsprogram, til projekter der øger andelen af små og mellemstore virksomheder og reducerer energiforbruget via "smarte", innovative og bæredygtige løsninger. Bemærk, at den enkelte kommune skal indsende to projekter, heraf ét som opfylder hver af de to delmål. 

Ansøgningsprocessen har to faser: 

Fase 1: 
Indsendelse af kommunens integrerede bystrategi. Herudfra udvælges kommuner der kan indsende konkrete projektansøgninger til fase 2. 

Fase 2:
Ansøgning om to konkrete projekter inden for hvert af de to delmål. 
Kommunen er ansvarlig for at gennemføre dele af bystrategien og skal være kontraktansvarlig, men projektet kan udvikles helt eller delvis af eksterne parter; blot kommunen støtter op om projektet. 

Puljen er på i alt 19 millioner kroner og udbetales løbende, så der er ingen egentlig ansøgningsfrist. 

Har kommunen mere end 30.000 indbyggere (eller ligger i hovedstaden), så er det nu, den integrerede bystrategi skal indsendes til første fase af ansøgningsprocessen. 

 

Læs mere om puljen til "Smart urban innovation", ansøgningsprocessen og udvælgelseskriterier for projekterne her.  

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.