Seminar: Genvinding af ressourcer fra restprodukter - State of the Art i Danmark

DAKOFA afholder d. 28. august 2013 seminar om genvinding af metal i forbindelse med affaldsbehandling.

Den stigende efterspørgsel på metalressourcer - både de kritiske, sjældne og almindelige metaller - har medført at der inden for de seneste år er sket en stor udvikling i muligheder for udsortering af metaller fra restprodukter. Samtidig er der fokus på at få metallerne ud i den bedst mulige kvalitet. Med dagens program sætter vi fokus på den udvikling, der er igang i Danmark - hvordan og hvornår skal metallerne udsorteres, så vi bedst muligt bevarer ressourceværdierne?

Hvornår

28. august 2013
kl. 10.00 - 16.00

Hvor

Hotel CabInn
Vodroffsvej 551900 Frederiksberg

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.