Kursus: Sådan laver du præsentationer med grafisk facilitering, der brænder igennem

Sådan laver du præsentationer med grafisk facilitering, der brænder igennem
På dette kursus får du konkrete værktøjer til at omsætte dine idéer og planer til visuelle præsentationer, som skærper dine budskaber. Det er et 2-dages kursus, der afholdes i samarbejde med PN Kommunikation.

De fleste af os laver med jævne mellemrum præsentationer for kolleger, chefer, politikere, kunder eller borgere. Det kan være projekter, forslag til nye initiativer eller kampagner. Uanset hvem du skal præsentere noget for, så er det vigtigt, at din præsentation fanger modtagernes opmærksomhed med en logisk opbygning og klare budskaber.

På dette kursus får du konkrete værktøjer til at omsætte dine idéer og planer fra regneark og Word-dokumenter til visuelle præsentationer, som skærper dine budskaber og gør det lettere for målgruppen at forstå. Ved at bruge visuelle virkemidler i dine præsentationer, møder og workshops vil du være i stand til at give deltagerne et godt overblik over selv komplekse sammenhænge, fx hvis du skal præsentere et overblik over implementeringen af en ny affaldsordning eller afrapportere resultaterne af et projekt. 

Efter kurset vil du være i stand til at bygge en præsentation op med det rette flow og de rigtige budskaber, og du vil kunne tegne ikoner og symboler, som understøtter dine budskaber. Også selv om du ikke er den ”kreative type”, eller selv synes, at du kan tegne. Du vi blive overrasket over, hvor flotte præsentationer, du bliver i stand til at lave, selv om du knap kan tegne en tændstikmand. 

Indhold
Sådan bygger du en præsentation op, så den fanger målgruppen.
- Hvad kan grafisk facilitering bruges til?
- Få indsigt i brugen af ikoner, mennesker og rammer.
- Tips og tricks til at tegne enkelt med stor effekt.
- Få startet på dit eget ikonbibliotek, der passer til din arbejdssituation eller hverdag.

 Udbytte
- Gør dit budskab mere klart med få enkle streger.
- Lær grundelementerne i grafisk facilitering.
- Bliv tryg med at tegne med det samme.
- Lav en præsentation af et selvvalgt projekt, emne eller idé, som du kan tage med hjem og bruge med det samme. 

Form: Kurset er baseret på “learning-by-doing”, så du bliver tryg ved at tegne med det samme og kan anvende det, straks du er tilbage på arbejde.

Målgruppe: Kurset henvender sig til alle medarbejdere, som ønsker et effektivt, visuelt værktøj til at præsentere deres planer eller idéer for andre. 

Undervisere: Pia Nielsen (direktør og kommunikationsrådgiver i PN Kommunikation) og Marie Rohrsted (proces- og grafisk facilitator og ejer af Talkingstrokes).

Kurset afholdes med minimum 15 deltagere og maksimum 30 deltagere. Kursusprisen er inkl. fællesmiddag om aftenen dag 1 samt et startsæt med farvetuscher, som du kan tage med hjem.

Hotel er ikke inkluderet i prisen. Af hensyn til networking og evt. sparring anbefales det, at deltagerne booker overnatning på samme hotel. Tjek evt. Guldsmeden, Vesterbrogade 66, 1620 København, 33 22 15 00 eller City Hub, 97B Vesterbrogade, Vesterbro, 1620 København, 26 20 36 36.

Du bruger Internet Explorer - hvis du oplever problemer med at tilmelde dig, skift da browser til Chrome eller Firefox...

Hvornår

Start: 12. marts 2024 - kl. 09.00
Slut: 13. marts 2024 - kl. 13.00

Hvor

Dakofas lokaler
Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. sal1620 København V

Deltagergebyr

Pris medlemmer, ekskl. moms
DKK 5.000,00
Pris ikke-medlemmer, ekskl. moms
DKK 11.000,00

NB

Tilmelding er bindende fra og med 8 dage inden arrangementets afholdelse. DAKOFA forbeholder sig ret til at aflyse med samme varsel uden ansvar for eventuelle følgeomkostninger for de på dette tidspunkt tilmeldte.

Se deltagere
Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.