Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Konference: Ressourcer i kredsløb - en lokal vækstdriver? - Erfaringer fra danske regioner og kommuner

Ressourcer i kredsløb - en lokal vækstdriver? - Erfaringer fra danske regioner og kommuner

DAKOFA afholder konference om "Ressourcer i kredsløb - en lokal vækstdriver? Erfaringer fra regioner og kommuner", d. 22. maj 2017, kl. 09:00-16.00 i B!NGS konferencelokale, Vesterbrogade 149, 1620 København V.

På denne konference samler vi erfaringerne fra en lang række af de regionale og kommunale projekter og tiltag, som, under hatten grøn omstilling, ressourceeffektivitet og cirkulær økonomi, har været rullet ud rundt om i landet de seneste år. Mange af disse projekter har netop haft til formål at lade miljø og økonomi gå hånd i hånd og samtidig skabe grobund for lokale arbejdspladser.

DAKOFA tager temperaturen på de erfaringer, som man har gjort sig. Vi ser blandt andet på erfaringer inden for ressourceoptimering i form af bedre udnyttelse ved genanvendelse af ressourcer, deleøkonomiske tiltag samt kommunale samarbejder. Vi tegner samtidig også et billede af, hvad vi kan forvente os af fremtiden i forhold til kommende tiltag i udvalgte regioner og kommuners konkrete projekter, hvor den grønne ressourcedagsorden er direkte koblet til lokal erhvervsudvikling.

Kom og lær af de mange erfaringer, og vær med til at debattere, hvordan vi i Danmark kan bruge den cirkulære dagsorden som en lokal vækstdriver. 

Hvornår

22. maj 2017
kl. 09.00 - 16.00

Hvor

B!NGs
Vesterbrogade 149, konferencelokalet1620 København V.

Deltagergebyr

Pris medlemmer, ekskl. moms
DKK 3.065,00
Pris ikke-medlemmer, ekskl. moms
DKK 4.995,00
Pris studerende/Ph.D studerende tilhørende medlems uddannelsesinstitution, ekskl. moms
DKK 550,00
Se deltagere
Del denne side