Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Rapport fra Cevea om "Kommunernes comeback som forsyningsselskaber"

08. februar 2018
Rapport fra Cevea om "Kommunernes comeback som forsyningsselskaber"

Fagligt Fælles Forbund (3F) har ladet Cevea udarbejde en rapport med titlen: "Kommunernes comeback som forsyningsselskaber" og undertitlen "Indsigter fra reformer af forsyningssektoren i Europa - studier, cases og læringspunkter om prisudvikling og (gen)kommunalisering"

Af rapportens sammenfatning fremgår det under "AFFALD", at "Internationale erfaringer med udlicitering af affaldshåndtering er tvetydige, og der er ingen garanti for besparelser for kommunen. I Danmark er der vist positive besparelser ved udlicitering af en særlig begrænset del af værdikæden: Affaldsindsamling. Disse studier tager dog sjældent kvalitet af service eller arbejdsforhold i betragtning".

Du kan læse rapporten ved at trykke hér.

Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.