Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

20. juni 2019
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder Geokon A/S hjerteligt velkommen.

Geokon A/S blev grundlagt i 1971 og er et dansk familieejet firma, der tilbyder IT løsninger og udvikling inden for teknik- og miljøområdet – både i Danmark og i udlandet.

Af Geokon A/S' hjemmeside fremgår det bl.a., at:

"IT og miljø ligger i vores gener og er omdrejningspunktet i vores produktportefølje, som i dag blandt andet består af GeoEnviron løsningen. Vi er er en unik virksomhed, som både værner om vores kultur, medarbejdere og kunder. I Geokon A/S tilbyder vi softwareudvikling, IT service og uddannelse til den offentlige og private sektor. Vi er blandt pionererne inden for softwareudvikling i Danmark til miljø- og teknikforvaltning, og på nuværende tidspunkt leverer vi IT teknologi til op imod 80 % af de danske kommuner, staten, forsyningsvirksomheder samt en lang række miljømyndigheder i udlandet."

Du kan læse nærmere om GEOKON's ydelser ved at trykke hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.