Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

20. april 2023
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder IT34 velkommen

IT34 skriver:

"IT34 gør det muligt

IT34 er bygget på en vision om at skabe sammenhæng mellem data, mennesker og løsninger. For hvis det giver mening for mennesker, giver det mening for din forretning.

Vores tilgang er formet af 30 års erfaring med drifts- og digitaliseringsløsninger til kommuner kombineret med 50 års erfaring i geografiske data, systemer og registre. Derfor kan vi udvikle unikke digitaliseringsløsninger i et brugervenligt og skræddersyet format med den drift og support, vores kunder har brug for. Det samme kan vi gøre for dig.

Det handler om mennesker, men IT gør det muligt."

Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.