Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

07. marts 2023
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder VIGGO BENDZ as velkommen

VIGGO BENDZ as skriver:

”Vi hjælper virksomheder med at realisere deres cirkulære ambitioner.

I mere end 15 år har VIGGO BENDZ leveret teknologi til den grønne sektor og rådgivet virksomheder i hvordan man omdanner affald til værdifulde ressourcer.

Med en bred portefølje af sorteringsteknologier tilbyder vi løsninger til stort set alle sorteringsbehov. Hvad enten det drejer sig om sortering af metaller med hvirvelstrømseparatorer, plast med sensorteknologi, frasortering af lette materialer med vindsigte, sortering af fine fraktioner med separationsborde eller en helt anden sorteringsproblematik.

Du har idéen. Vi har teknologien.”

Du kan læse mere om virksomheden her

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.