Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

01. februar 2023
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder Ressourceindsamling A/S velkommen

Af Ressourceindsamling A/S' hjemmeside fremgår følgende:

”Ressourceindsamling A/S indsamler og transporterer dit affald. Vi sørger for, at det affald du har sorteret, bliver genanvendt eller omdannet til ressourcer. Affald er ressourcer, som kan omdannes til nye produkter, materialer eller energi, hvis det bliver sorteret korrekt. Sortering og håndtering af affald er dermed et vigtigt bidrag til den grønne omstilling nationalt og globalt, som vi er stolte af at bidrage til. Vi transporterer dit affald i et- eller to-kammer biler. Et-kammerbiler bruger vi f.eks. til haveaffald, hvor alt affaldet gerne må blive blandet sammen. To-kammerbiler bruger vi til det affald, som du har sorteret i fraktioner og som ikke må blive blandet sammen under kørslen og ved aflæsning. F.eks. glas, papir, plast og metal.

Ressourceindsamling A/S er ejet af Albertslund, Ballerup, Furesø, Ishøj og Vallensbæk kommuner og har til opgave at indsamle og transportere affald sikkert og effektivt og så vidt muligt understøtte de enkelte kommuners miljøpolitik på affaldsområdet”.

Læs mere om Ressourceindsamling A/S her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.