Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

01. februar 2023
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder Ærø Affald A/S velkommen

Af kommunens hjemmesiden fremgår bl.a.:

”Vi tømmer din skraldespand og sørger for, at det genanvendelige affald, som du hjælper med at sortere i de gule sække, kommer de rigtige steder hen. Vi kører Ærø's Affaldsanlæg i Tranderup, hvor du også finder genbrugsstationen. I 2020 blev der ialt indsamlet 541 tons genanvendeligt affald fra de Ærø'ske husholdninger, og vi har en genanvendelsesprocent på knap 45 %. Vi har sat et ambitiøst mål for 2030, hvor vi stræber efter at øge genanvendelsen til 60 %.”

”Ærø Kommune, er en 88 km² stor moræneø, som ligger ved den sydlige indgang til Lillebælt og er omgivet af Fyn mod nord, Langeland mod øst, Slesvig-Holsten mod syd og Als mod vest. Ærø er en af Danmarks mindste ø-kommuner. Her bor lige omkring 6000 indbyggere.”

Læs mere om Ærø Kommune her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.