Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

25. januar 2023
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder Lemvig Beton velkommen

På firmaets hjemmeside fremgår bl.a.:

”Det familieejede firma Lemvig Beton A/S har siden 1972 arbejdet med at producere beton til alle typer byggerier. I 1992 overtog fætrene Bent Gatten Larsen og Kristian Berthelsen virksomheden efter deres forældre. Virksomheden har forstået at følge udviklingen i branchen og kan således levere kvalitetsbeton til alt slags byggeri.

Sideløbende er en række andre kompetencer og specialer blevet udviklet, så man i dag beskæftiger sig med langt flere arbejdsområder. Firmaet er opdelt i tre forskellige afdelinger: betonafdeling, vognmandsforretning og miljøafdeling (NVF Renovation) med firmarenovation, makulering og genbrugsafdeling”.

Læs mere om Lemvig Beton her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.