Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

24. januar 2023
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder HedeDanmark velkommen

På virksomhedens hjemmeside fremgår bl.a.:

”Vi er en international anlægsgartner, handels- og servicevirksomhed inden for det grønne område og Danmarks største og ledende leverandør af pleje- og serviceydelser til skoven, det åbne land, have- og parkanlæg samt det åbne rum i byerne. Vi er en del af Hedeselskabet, som arbejder for at fremme udviklingen af naturværdier og naturressourcer.

I HedeDanmark udfører vi alle typer af grønne opgaver. Derfor kan vi typisk tilbyde kommuner, skovejere, landmænd, ejendomsselskaber, virksomheder, forsyningsselskaber, juletræsdyrkere og mange andre at samle flere af deres aftaler hos os”. 

Læs mere om HedeDanmark her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.