Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

11. november 2022
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder Eurofins Miljø Luft velkommen som medlem af DAKOFA.

Af firmaets hjemmeside fremgår følgende:

"Eurofins Miljø Luft A/S har mange års erfaring med arbejdsmiljømålinger, emissionsmålinger, støjmålinger samt støjkortlægning og teknisk kontrol. 

Vi er en del af Eurofins Miljø A/S, som også er en del af Eurofins Scientific. Eurofins har laboratorier i hele verden, hvor mere end 50.000 ansatte tilbyder laboratorieanalyser og services af højeste kvalitet. 

Eurofins Miljø Luft udfører alle slags målinger af luft, og hjælper virksomheder med at sikre et rent miljø i Danmark. Vores kunder omfatter forbrændingsanlæg, kraftværker og en bred vifte af industrikunder. 

Eurofins Miljø Luft råder over 25 erfarne teknikere og kunderådgivere fordelt i hele landet. Vores bredde sikrer, at vi kan løse opgaverne effektivt og ofte med kort varsel. 

Eurofins arbejder efter internationale standarder. Eurofins Miljø luft er akkrediteret af DANAK efter ISO 17025 standarden."

Du kan læse mere om virksomheden her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.