Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

09. november 2022
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder Aksel Benzin velkommen som medlem af DAKOFA

Af firmaets hjemmeside fremgår følgende:

Aksel Benzin A/S blev grundlagt for snart 60 år siden af Birthe og Aksel Benzin. I dag er vi Danmarks ældste og mest erfarne leverandør af anlæg til råstofindustrien og miljøsektoren.

Vi rådgiver, servicerer og sælger knuse- og sortereanlæg, neddelere og opstakkere fra nogle af verdens førende producenter – blandt andet Powerscreen, Komptech, Telestack og Binder+Co.

Meget har ændret sig siden 1964, men ét er stadig det samme: Måden vi møder og taler med vores kunder på. I øjenhøjde – og helst ansigt til ansigt.

Vi er stadig en familieejet virksomhed, som ved, at kvalitetsprodukter, handlekraft, fleksibilitet, korte kommandoveje – og dét at kunne rykke hurtigt – er afgørende, når tid er penge, og driftsstop er dyre. Derfor arbejder vi hver dag på at give dig den bedste rådgivning, den bedste service og de bedste produkter.

Men ét er ord, noget andet er resultater. Derfor er vores bedste reference de tusindvis af anlæg, vi i årtier har leveret, og som hver dag viser deres styrke i felten.

Læs mere om Aksel Benzin A/S på deres hjemmeside her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.