Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

19. april 2022
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder EKJ Rådgivende Ingeniører a/s velkommen

Af firmaets hjemmeside fremgår bl.a.:

”I marts 2021 rundede EKJ en milepæl, da virksomheden fyldte 60 år Der er sket meget, siden Erik K. Jørgensen startede virksomheden i 1961 med de grundlæggende værdier at bygge virksomheden op omkring et stærkt fagligt fundament og en kompromisløs tilgang til kvalitet. Ånden lever fortsat og bliver videreført gennem vores engagerede medarbejdere, der hver dag arbejder med vores kunders udfordrende projekter i ind- og udland. I EKJ sætter vi baren og ambitionerne højt. For vi ved, at det giver en større værdiskabelse og tilfredshed hos vores kunder, som derfor oftest vender tilbage, når der skal løses nye og spændende udfordringer. EKJ er på den måde en fantastisk virksomhed, som på trods af den moderate størrelse aldrig har været bange for at kaste sig ud i både store og ofte også meget komplicerede bygge- og anlægsprojekter. Det er nok de færreste, der ikke har hørt om Bella Center, Terminal 3 i Københavns Lufthavn og Metro Cityringen, men det er måske ikke alle, som ved, at EKJ har været dybt involveret i ingeniørarbejdet på både anlægs-, miljø og byggeriområdet på disse ikoniske projekter.

Den grønne dagsorden og øgede krav til at kunne certificere projekter til forskellige bæredygtighedsniveauer er gennem de senere år blevet mere tungtvejende og vigtige integrerede elementer i EKJ’s projekter”.

Læs mere om EKJ Rådgivende Ingeniører a/s på deres hjemmeside her.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.