Du skal være logget ind som bruger med medlemsrettigheder for at kunne læse denne nyhed.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

09. juni 2020
Nyt medlem i DAKOFA
Vi byder velkommen til SKJERN PAPER A/S som nyt medlem i DAKOFA.

Af SKJERN PAPER's hjemmeside fremgår følgende:

"Velkommen til Skjern Paper, og velkommen til Danmarks eneste papirfabrik. Vi er stolte over at have udviklet papirfabrikken til en moderne, bæredygtig og velfungerende virksomhed, der hele tiden tilpasser sig de skiftende markedsvilkår.

Skjern Paper så dagens lys i 1965, hvor en kreds af driftige erhvervsfolk ønskede øget vækst og fremdrift i lokalområdet. Placeringen i Skjern, med let adgang til brugsvand fra Skjern Å, affødte tanken om at købe en papirmaskine i udlandet. Takket være lokale midler og egnsudvik­lingsstøtte blev en papirmaskine købt og bragt til Skjern på over hundrede jernbanevogne.

Initiativtagernes koncept var at producere papir udelukkende på baggrund af gamle aviser. Det lykkedes at få en produktion i gang i 1967. Grundtanken lever i bedste velgående den dag i dag, hvor Skjern Paper fremstiller bæredygtige kvalitets­produkter af 100% genbrugspapir. På denne vis har Skjern Paper været forud for sin tid."

Du kan læse mere om SKJERN PAPER ved at trykke hér.

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.