Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

Du skal være logget ind for at læse denne nyhed. Indholdet er kun tilgængeligt for DAKOFA-medlemmer.

Log ind

Nyhed: Nyt medlem i DAKOFA

05. september 2019
Nyt medlem i DAKOFA
DAKOFA byder I Tråd med Verden velkommen som medlem af foreningen.

Virksomheden skriver om deres indmeldelse:

"I Tråd Med Verden (ITMV) er en socialøkonomisk virksomhed, som kombinerer upcycling af kasserede industritekstiler og beskæftigelse af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. I samarbejde med Boligforeningens 3B og kommunale jobcentre skaber vi jobmuligheder for udsatte borgere på vores sy-og designværksteder, som er beliggende i udsatte boligområder. Her kan virksomheder få produceret zero waste produkter af deres eget tekstilaffald eller købe produkter syet af materialer fra vores genbrugs-tekstilbank.

Gennem det seneste år har vi oplevet en stigende efterspørgsel og interesse for vores arbejde med upcycling. Derfor er vi blevet bevidste om, at vi kan bidrage med løsninger på nogle af tekstilbranchens udfordringer. Via medlemsskabet af DAKOFA glæder vi os til at dele viden, udvikle metoder og samarbejde med andre aktører i tekstil- og affaldssektoren."  

Del denne side
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer som browser. Microsoft har udfaset Internet Explorer, som er erstattet af Microsoft Edge. Da der ikke længere udvikles på Internet Explorer, er der visse ting, du risikerer ikke længere fungerer på DAKOFAs hjemmeside, hvis du fortsætter med at bruge denne browser. Der kan blandt andet være problemer med at se tilmeldingsknapperne. Du kan i stedet bruge Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, Safari eller lignende til at tilgå DAKOFAs hjemmeside.